12:30

Referat: Huddinge IK vit - Trångsunds IF

Seriepremiär i Björkängshallen!

Vi har inte spelat mot Huddinge på 1 säsong och det är ett starkare och snabbare Huddinge än sist.
Vi börjar matchen i ett längre tempo än vanligt och lite rörigt och slarvigt, men sen ordnar det upp sig. Vi har mest puckinnehav och tar ledningen tidigt och utökar. Vi sätter ett par riktigt snygga backskott. När siffrorna drar iväg till 0-6 vill helt plötsligt alla göra mål på egen hand vilket alldrig har fungerat och perioden slutar så med 6-13 i skott.
I andra perioden mixar coach upp laguppställningen och backar får spela forward medans några forward får spela back.Det märks i början att laget har lite svårt att anpassa sig till sina nya positioner och vi släpper in motståndarna på farligt många kontringar. Målis spelar dock på topp och håller nollan.
Perioden slutar 0-9 med 8-8 i skott.

Spelmässigt är det väl godkännt och en mycket bra övning, lite sura miner bland spelarna, men det har vi att jobba på.
Nästa helg möter vi en ny motståndare Salem i Stortorpshallen.